ОСТАННІ НОВИНИ

Управління соцзахисту допомагає багатодітним отримати звання «Мати-героїня»

Львівський портал

|

Залізничний відділ управління соціального захисту Львівської міської ради проконсультував багатодітних, як отримати почесне звання «Мати-героїня». Про це повідомляє прес-служба міськради.

Цього тижня відбулася зустріч працівників районного відділу із членам Львівської обласної громадської організації «Спілка багатодітних родин Львівщини «Щаслива родина» щодо присвоєння почесного звання «Мати-героїня» та механізму проведення виплати одноразової винагороди.

Починаючи з 2006 року 30 мешканкам Львова, які виховують 5 і більше дітей не молодше 8-річного віку (загалом 192 дитини), присвоєно почесне звання «Мати-героїня».

Впродовж минулого року подано 78 клопотань та пакетів документів у нагородній відділ Львівської облдержадміністрації для розгляду справ і передачі їх в Міністерство молоді, сім’ї та спорту України для остаточного винесення рішення і присвоєння почесного звання.

Нагадаємо, порядок надання одноразової виплати у 2009 році матерям, яким було раніше присвоєно почесне звання «Мати-героїня», передбачено Постановою Кабінету Міністрів України від 25.06.2008 року № 567. Кошти виплачуються з державного бюджету України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *