ОСТАННІ НОВИНИ

«Азовінтекс» відремонтує спортивний зал в Львівському дитячому будинку

Львівський портал

|

Генпідрядник з будівництва стадіону до «Євро-2012» компанія «Азовінтекс» вже найближчим часом відремонтує спортивний зал у Львівському дитячому будинку, що на вул. Таджицькій, 23. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Минулого року «Азовінтекс» почав опікуватися цим дитячим будинком. На день Святого Миколая підприємство подарувало дитячому будинку спеціальне лікувально-оздоровче обладнання. Оглядаючи приміщення, ми разом побачили, що спортивний зал, де б діти могли бавитися, перебуває в занедбаному стані і розмістити це обладнання в ньому практично неможливо. Відтак підприємство вирішило зробити ремонт приміщення», – розповіла начальник управління інформації та промоцій департаменту «Євро-2012» Соломія Білонога.

Наразі підприємство очікує на кошторис проведення ремонтних робіт, щоб знати, яку саме суму виділити.

«Перед початком робіт в спортивному залі потрібно змінити покрівлю будинку. Адже розпочинати ремонт приміщення, де протікає дах, недоцільно. Директор дитячого будинку № 1 запевнила нас, що необхідні кошти для цього міська влада вже виділила», – повідомила заступник генерального директора ТОВ ПБП «Азовінтекс» Валентина Шадурська.

Нагадаємо, що 16 березня 2009 року представники «Азовінтексу» знову відвідали Львівський дитячий будинок №1, роздавши дітям подарунки, солодощі та фрукти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *