ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук у Львові говоритиме про майбутнє і збиратиме книжки

Львівський портал

|

Завтра об 11-ій годині в актовій залі І корпусу НУ "Львівська політехніка" відбудеться зустріч Святослава Вакарчука зі студентами львівських вишів в межах його соціального проекту "Книга творить Людину – Людина творить Країну!". На цій зустрічі артист планує обговорити майбутнє країни, яким його бачить українська молодь.  

Окрім спілкування з молоддю, зустріч матиме також благодійний характер. Святослав Вакарчук звернувся з проханням принести на зустріч книгу (читану чи нову, легку чи серйозну), аби відкрити шлях у майбутнє для вихованців з дитячих будинків. За безпосередньої допомоги організаторів та волонтерів Всеукраїнського благодійного проекту «З книгою – до дітей!» усі зібрані книжки будуть передані до дитячих будинків Львівщини.

Видавництво "Грані-Т", що є співорганізатором проекту «З книгою – до дітей!» надає зі свого боку можливість студентам, які прийдуть на зустріч 17 березня, придбати дитячу літературу за спеціальною ціною в «Українській книгарні» у Львові (просп. Шевченка, 8), повідомляє Прес-служба благодійного проекту «З книгою – до дітей».

11 березня в Одесі відбулася перша зустріч Святослава Вакарчука зі студентами в межах його соціального проекту "Книга творить Людину – Людина творить Країну!". На зустріч, яка відбулася у приміщенні Одеського національного університету імені Мечнікова, прийшов повний зал студентів. На прохання Святослава Вакарчука вони принесли книги, які можна подарувати вихованцям дитячих будинків. Таким чином було зібрано 220 дитячих книг, які волонтери благодійного проекту "З книгою – до дітей!" в Одеській області передали у бібліотеку Фонтанської школи соціальної реабілітації та дитячого реабілітаційного центру "Дім з ангелом".

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *