ОСТАННІ НОВИНИ

Ансамбль із Грузії їхав до Польщі за підробленими візами

Львівський портал

|

Вісьмох членів грузинського ансамблю пісні і танцю «Гур’яні» затримали минулої суботи в залізничному пункті перетину кордону «Мостиська», передає прес-служба Державної прикордонної служби України.

Учасники ансамблю пісні і танцю „Гурьяні” намагалися перетнути кордон за документами, в яких були сфальшовані сторінки із візами Республіки Польща.

Грузинський ансамбль – 14 танцюристів та 7 осіб хорової групи – їхали до Польщі на концерти. Під час перевірки документів прикордонники виявили в документах одного з них ознаки підробки, після чого зацікавилися паспортами решти гастролерів.

Під час поглибленої перевірки фахівці виявили ознаки фальшування – сліди клею, розрізи, розбіжності в малюнках, мікротексті, тощо – у документах восьми грузинів. Одна із сфальшованих сторінок взагалі була вклеєна перевернутою.

Попередньо прикордонникам вдалося встановити, що 30 грузинських артистів запросила для благочинних концертів фірма з польського міста Катовіце, але 16 членам ансамблю в консульстві Польщі в місті Тбілісі візу не відкрили. Хто, де і коли сфальшував паспорти 8 учасників ансамблю, наразі невідомо. Власники цих документів затримані до розгляду їх справи судом. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *