ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонти львівських доріг цього року витратять майже 73 млн. грн

Львівський портал

|

У спецфонді міського бюджету Львова цьогоріч передбачили 73 млн. грн на капремонт, реконструкцію та будівництво міських доріг. Загалом планують провести капітальні ремонти 21 вулиці, реконструкцію – 7 та побудувати 3 – 4 нові дороги. Про це сьогодні під час засідання виконкому ЛМР повідомив начальник департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Юрій Голець.

Найбільшими об’єктами ремонту 2009 року будуть вулиці Наукова, Стрийська, Княгині Ольги, Кульпарківська та інші. На цих дорогах облаштують всі заїзні кишені для громадського транспорту та запропонують нові розв’язки. Зразковою вулицею, за словами Ю. Голеця, стане вул. Наукова. Проте, в першу чергу ремонтні роботи розпочнуть на незавершених минулоріч об’єктах (вул. Крива Липа, І. Франка та інші).

Ю. Голець також повідомив, що департамент житлового господарства врахував усі промахи та недоліки в проведені ремонтно-будівельних робіт 2008 року. Тому ще наприкінці минулого року замовили проектного-кошторисну документацію на усі заплановані об’єкти. Документація буде готова приблизно у квітні і будуть тверді розрахунки по витратах на кожну дорогу.

Замовниками капремонтів та будівництва міських доріг виступають управління капітального будівництва та департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *