ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської облради заплуталися у двох соснах

Львівський портал

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні так і не почули звіту тимчасової контрольної комісії щодо перевірки діяльності голови облради. Як зазначив голова комісії Михайло Ваврин, комісія напрацювала звіт, має пропозиції щодо покращення роботи облради та має зауваження щодо методів керівництва голови Мирослава Сеника. Однак, цей звіт не затверджений, оскільки впродовж кількох разів комісія не змогла зібратися, не було кворуму. «Загального рішення нема, то ж неетично розглядати це питання, оскільки голова обласної ради зі звітом не ознайомлений», – зазначив М. Ваврин.

За його словами, звіт у якому йдеться про те, що голова Львівської обласної ради порушував регламент обласної ради та закони «Про місцеве самоврядування» та «Про статус депутатів місцевих рад» міститься на 21 сторінці.

Однак, депутатам не довелося почути ані звіту комісії, ані звіту голови ради. Оскільки документ виявився не завізованим, заступник голови облради Людмила Козак поставила на голосування про перенесення цього питання, а депутати поспішили про це проголосувати. Подальші наміри депутатів-нашоукраїнців взагалі закрити роботу тимчасової контрольної комісії, бо вона не впоралася із завданням, зазнали краху. Л.Козак аргументувала, що не може другий раз поспіль ставити питання на голосування, оскільки щойно його розгляд перенесли. У суперечку між депутатами та своєю заступницею втрутився голова облради Мирослав Сеник. «Я не думав, що ви заплутаєтеся у двох соснах так просто», – зазначив він і порадив надалі думати перед тим, як голосувати. Надалі йому залишалося запропонувати депутатам голосування за продовження сесійного засідання, оскільки на годиннику була 18 година. Однак більшість депутатів не захотіли понаднормово працювати. На цьому роботу сесії було закрито.

Нагадаємо, нещодавно Михайло Ваврин припускав, що ймовірно після звіту комісії може постати питання про відставку Сеника з посади голови Львівської облради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *