ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вкотре проігнорував депутатів Львівської облради

Львівський портал

|

 

Міський голова Львова Андрій Садовий в черговий раз проігнорував запрошення депутатів Львівської обласної ради й не з’явився на сесії, аби поінформувати про ситуацію на Грибовицькому сміттєзвалищі. Міська влада делегувала з доповіддю  до обласних обранців директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрія Голеця.

Чиновник лаконічно поінформував про те, що зараз відбувається на міському сміттєзвалищі. Також Ю.Голець зазначив, що міською владою ведуться переговори з новим ймовірним інвестором. За його словами, йдеться про компанію «АВЕ», делегація котрої у квітні має зустрітися з представниками влади Львова, аби підписати меморандум щодо поводження з твердими побутовими відходами. Поцікавитися детальнішою інформацією щодо намірів цієї фірми ні в кого з депутатів облради бажання не виникло.

Натомість співдоповідач з цього питання, голова профільної депутатської комісії Зеновій Бермес розкритикував чиновника міськради, зазначивши, що він не в курсі проблематики Грибович, оскільки лише віднедавна працює на посаді директора департаменту. За словами З.Бермеса, жоден пункт рішення облради, за яким передбачалося проведення рекультивації сміттєзвалища, не виконується.

Відтак, прийнявши зауваження депутата Миколи Гориня, обласні обранці визнали ситуацію навколо Грибовицького сміттєзвалища критичною, а роботу відповідних управлінь незадовільною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *