ОСТАННІ НОВИНИ

Фракція БЮТ вимагає оцінки роботи голови Львівської облради

Львівський портал

|

Голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович пояснив, що для БЮТ є принциповим «дати оцінку діяльності голови облради перед розглядом питань, пов’язаних зі змінами в структурі апарату облради» і вимагає розглянути звіт голови облради Мирослава Сеника. Денькович додав, що фракція БЮТ також вимагатиме привести у відповідність до законодавства діяльність фракцій і президії Львівської облради.

«Якщо ці вимоги не будуть виконані, всі майбутні зміни в керівництві облради не будуть відображати реального розкладу політичних сил в ній», – вважає нардеп.

У порядок денний сесії Львівської облради включено питання «Про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Львівської обласної ради».
 
3 березня з ініціативи депутата облради Олеся Старовойта (фракція НСНУ) в порядок денний сесії облради було внесене питання про звіт тимчасової комісії з питань порушення регламенту головою облради Мирославом Сеником.Того ж дня фракція ВО «Свобода» поставила вимогу звільнити представників БЮТ зі всіх державних посад, тим самим «покарати» цю політичну силу за те, що частина її народних депутатів у парламенті проголосували за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ, а також за те, що БЮТівці в парламенті проголосували за відміну дострокових виборів в Тернопільську облраду.
 

Тоді ж фракція НСНУ заявила, що вона в односторонньому порядку розриває угоду про співпрацю з БЮТ на регіональному рівні, підписану в 2006 році.

Наприкінці 2008 року президент підписав закон про зміни до закону про місцеве самоврядування. Відповідно до нього, голова облради має двох заступників – першого і просто заступника. У Львівській облраді станом на сьогодні є одна посада заступника голови. Її обіймає представник БЮТ Людмила Козак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *