ОСТАННІ НОВИНИ

«Карітас» проводить «Великодній виграш»

Львівський портал

|

Під час великоднього посту «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ  проводитиме традиційну благодійну акцію «Великодній виграш», повідомляє прес-служба благодійної організації. Усі кошти, зібрані впродовж акції, будуть призначені на потреби дітей з потребуючих родин та молоді з вадами розумового розвитку.

Серед мешканців нашого регіону: Дрогобиччини та Самбірщини розповсюджуватимуть лотерейні квитки акції «Великодній виграш». У Квітну неділю буде проводитись розіграш серед учасників акції, які придбали квитки. Так, виграти можна буде багато цінних призів: путівки на літні табори в Польщу, Карпати, мобільний телефон, фотоальбоми, іграшки, сувеніри, канцтовари та багато іншого.

У нашому регіоні є багато дітей, що потребують допомоги. Найбільше це діти із бідних сімей, де частою проблемою є залежність від алкоголю батьків. Такі діти практично позбавлені батьківської опіки, нормальних умов проживання та харчування. Якщо не дбати про розвиток та виховання цих дітей, не забезпечувати їм дозвілля, то завтра вони можуть стати дітьми вулиці, поповнити ряди малолітніх злочинців.

Ще одною надзвичайно незахищеною категорією є діти та молодь з вадами розумового розвитку. Дуже часто вони також не мають нормальних, пристосованих для їх потреб умов проживання. Та найбільшою проблемою цих дітей, є те, що вони увесь свій час проводять вдома, сидячи закритими в чотирьох стінах. Вони позбавлені можливості спілкування та розвитку, позбавлені можливості на нормальне життя. Для таких дітей наш «Карітас» проводить Центр дозвілля для молоді з вадами розумового розвитку «Дивовижні долоні». Завдяки ньому діти мають можливість спілкуватись. Тут вони проводять практично весь свій день, вчаться здобувати елементарні навички, проводять розвиваючі заняття.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *