ОСТАННІ НОВИНИ

Обласні обранці вимагають від Садового звіту про стан доріг у Львові

Львівський портал

|

Під час вчорашнього засідання сесії Львівської обласної ради депутат від фракції УНП Олег Немчінов направив депутатське звернення до міського голови Андрія Садового, в якому просить надати інформацію про ситуацію з ремонтами доріг у Львові. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

Як йдеться зверненні, у ЗМІ та на інтернет-порталі Львівської міськради  у рубриці «Інформації Міського голови Львова «Про результати роботи міської влади у 2008 році»  поширюється інформація, що 2008 рік став рекордним за кількістю відремонтованих доріг.

Зокрема, у місті відремонтували 306 міських доріг на загальну суму 112 млн грн. Серед найбільших об’єктів – вулиці Стуса, Генерала Чупринки, Володимира Великого, Наукова, Тракт Глинянський, Б. Хмельницького, І. Франка, Гуцульська, Лисенка, площі Торгова та Осмомисла.

Відтак, зважаючи на те, що з початком весни на деяких ділянках доріг вищеназваних вулиць почали виявлятися дефекти, Немчінов просить Садового поінформувати про перелік 306 міських доріг, які було відремонтовано у 2008 році наступним чином: площа ремонту кожної з цих 306 доріг, вартість ремонту кожної дороги, хто виконавці робіт та які гарантійні терміни ремонтних робіт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *