ОСТАННІ НОВИНИ

Будівлю «Нафтогазу» «захопило» СБУ

Львівський портал

|

СБУ підтверджує, що її сили знаходяться в будівлі Нафтогазу для виїмки документів в рамках розслідування кримінальної справи. Про це в середу "Українській правді" повідомила прес-секретар керівника СБУ Марина Остапенко.

"Відбуваються звичайні слідчі дії в рамках розслідування кримінальної справи за фактом заволодіння службовими особами "Нафтогазу" за попередньою змовою групи осіб 6,3 млрд кубометрів транзитного газу, порушеної 2 лютого", – заявила вона.

"На даний час в будівлі "Нафтогазу" працюють слідчі. Відбувається виїмка документів.

Всі дії, які виконують слідчі є законними", – наголосила Остапенко.

Вона також повідомила, що "кілька співробітників Альфи, які є присутніми там, задіяні виключно для охорони слідчих, оскільки з вчорашнього дня чиниться перешкоджання розслідування кримінальної справи з боку окремих народних депутатів".

Як відомо, раніше співробітниками Служби безпеки України був затриманий заступник начальника відділу енергетичної митниці державної митної служби Тарас Шепітько.

Також прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що в середу вранці співробітники СБУ з’явились до керівника енергетичної митниці.

Виступаючи перед депутатами в середу, перший заступник голови СБУ Валерій Хорошковський звинуватив керівництво уряду в незаконних оборудках з газом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *