ОСТАННІ НОВИНИ

Через «Рава-Руську» намагалися перевезти контрабандних цигарок на суму 530 тис.грн

Львівський портал

|

У пункті пропуску „Рава-Руська” минулої доби припинено дві спроби незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПС України.

За їхньою інформацією, вранці до пункту пропуску для проходження прикордонно-митного оформлення прибув вантажний автомобіль „МАН”, яким керував громадянин України. Водій надав документи на вантаж, згідно яких вантаж складали вентиляційні системи на загальну суму понад 27 тисяч євро. Однак, під час візуального огляду транспортного засобу у прикордонників виникли сумніви щодо даного вантажу.

При вивченні товаросупровідних документів вони виявили розбіжності у зазначених відомостях в накладній на вантаж та поданих документах. Опісля чого, прикордонники прийняли рішення провести поглиблений огляд транспорту.

Унаслідок огляду, серед вантажу було знайдено 30 ящиків цигарок „ЛМ”. У водія конфіскували товар та саму вантажівку. Загальна сума оцінки складає понад 411 тисяч гривень. 

В іншому випадку, під час огляду транспортного засобу прикордонники спільно з правоохоронцями виявили цигарки у вантажному автомобілі „Мерседес”. У бортових дошках для кріплення каркасу напівпричепа було облаштовано спеціальні схованки, в яких знаходилися 1050 пачок цигарок марки «Классік». Товар вилучено та передано на склад митниці .

Загальна сума оцінки контрабандних цигарок та автомобіля склала понад 119 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *