ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді лижники завтра позмагаються у Брюховичах за першість

Львівський портал

|

Дитячо-юнацька спортивна школа №6 продовжує організовувати лижні перегони в Брюховичах. Зокрема, цієї середи, 4 березня, відбудеться відкрита першість Шевченківського району з лижних гонок серед учнів загальноосвітніх шкіл Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Лижники змагатимуться у вільному стилі на дистанції 1 км та 2 км. Змагання проходитимуть в Брюховецькому лісомасиві. Початок о 15.30. Зустріч учасників о 14.00 біля ДЮСШ №6 (вул. Бічна Паркова,10). До участі запрошуються всі охочі.
Нагадаємо, що 28 лютого – 1 березня в смт. Брюховичі відбувся відкритий чемпіонат на першість Львова з лижних гонок. У ньому брали участь ветерани спорту. Організувала та провела змагання дитячо-юнацька спортивна школа №6. За підсумками Чемпіонату переможцями стали: на дистанції 2 км – Наталія Мізульська та Христина Букартик, а Ігор Вишневський та Руслан Малиновський вибороли перемогу на дистанції 3 км в своїх вікових групах. На дистанції 5 км змагалися хлопці 96-97 р.н. та дівчата 94-95 р.н. і першими перетнули лінію фінішу Тетяна Давиденко та Роман Астахов. Кращі результати серед ветеранів спорту показали відомі спортсмени-лижники Василь Крупський та Оксана Заліско. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *