ОСТАННІ НОВИНИ

Облгази, які не платять за спожитий газ, повертатимуться державі?

Львівський портал

|

Уряд ініціюватиме процедуру банкрутства обласних газопостачальних компаній в разі несвоєчасних розрахунків за газ, або наполягатиме на їх передачі у державну власність.

Про це прем`єр-міністр Юлія Тимошенко заявила у вівторок під час наради з питань розрахунків за використаний природний газ, повідомляє прес-служба Кабміну. 

«Якщо облгази не почнуть своєчасно розраховуватися за газ, то уряд ініціюватиме процедуру їх банкрутства, або внесе відповідний законопроект до Верховної Ради про повернення облгазів у державну власність», – зазначила голова уряду.

Тимошенко заявила, що уряд спокійно за таким рівнем розрахунків спостерігати не буде, а також не допустить, щоб його зробили крайнім за нерозрахунки.

«Я не дам в цей раз всім вам, включаючи і ті області, де сьогодні править Партія Регіонів, поставити уряд крайнім», – наголосила вона.

Прем`єр-міністр зазначила, що під час сьогоднішньої наради потрібно знайти всі шляхи розрахунків за газ.

«Ми будемо вимагати від кожного керівника розрахунків, а якщо таких розрахунків не буде, ми звертатимемося до Податкової, КРУ, до Генеральної прокуратури з проханням нарешті розібратися, що відбувається з кожним конкретним платником за природний газ», – підкреслила прем`єр-міністр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *