ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створили Клуб інтерактивних бізнес-ігор

Львівський портал

|

В рамках освітньої програми «Перший Бізнес» у Львові створено Клуб інтерактивних бізнес-ігор для тих, хто цікавиться бізнесом. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мета Клубу – розвивати стратегічне та фінансове мислення в учасників ігор, навчати їх управлінню основними ресурсами бізнесу, вдосконалювати навики ведення бізнесу за допомогою різноманітних інтерактивних ігор, які максимально наближені до реальних умов ведення бізнесу.

Засідання Клубу відбуватимуться систематично кожної другої суботи місяця, при цьому кожна бізнес-гра буде проводитись не частіше одного разу на два місяці. Клуб уже володіє 12 бізнес-іграми, найвідоміші серед яких – «Сash-flow», «Ризик», «Дуель», «Фірма», «Як стати мільйонером?» тощо.

Під час проведення ігор учасники Клубу матимуть можливість розвивати уміння вести переговори, діяти в критичних і кризових ситуаціях. Зміст бізнес-ігор, які пропонуватимуться учасникам в Клубі, максимально наближений до реальних умов ведення бізнесу.

 «Під час реалізації двох етапів програми «Перший бізнес» ми переконалися, що учасники запам’ятовують та сприймають найбільше інформації і знань тоді, коли вони особисто переживають поставлені перед ними проблеми, дилеми та вирішальні ситуації. Власне тому ми і вирішили відкрити при цій освітній програмі постійно діючий Клуб, який би допомагав нашим студентам та іншим охочим самовдосконалюватись», – повідомив засновник та президент Клубу Сергій Виноградов.

Засідання Клубу проводитимуться кожної другої суботи місяця з 15:00 до 17:00 в приміщенні Інституту громадського лідерства. Перші ігри відбудуться 7 березня (ігри «Cash-flow», «Почни бізнес», «Острів Катана»), 21 березня (ігри «Бізнес», «Біржа», «Ва-банк») та 4 квітня (ігри «Монополіст», «Фірма», «Як стати мільйонером?») .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *