ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко знову скликає Тимошенко, Литвина та Стельмаха

Львівський портал

|

Сьогодні на виконання попередньої домовленості Президент України збирає у себе Прем`єр-міністра України, Голову Верховної Ради та Голову Національного банку. Про це  повідомила під час брифінгу прес-секретар Президента України Ірина Ванникова, анонсуючи зустріч антикризової групи найвищого рівня, передає прес-служба Президента.

За словами прес-секретаря, на цьому засіданні учасники продовжать обговорення єдиної української позиції по переговорах з Міжнародним валютним фондом.

«Президент України розраховує, що ті невеликі розбіжності, які залишилися після обговорення у п`ятницю, будуть узгоджені і вже у вівторок проект листа про наміри Української сторони буде направлено до Вашингтона», – сказала Ірина Ванникова.

Вона додала, що під час наради буде, зокрема, обговорено підсумки діяльності робочої групи, яка працювала над листом про наміри до МВФ, – документа, що демонструватиме спільну політичну волю усіх гілок влади, реальний план дій щодо забезпечення реалізації конкретних економічних питань. «Президент України Віктор Ющенко неодноразово наголошував, що налаштований якнайшвидше підписати лист про наміри до Міжнародного валютного фонду», – передала прес-секретар позицію Глави держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *