ОСТАННІ НОВИНИ

Призови на військову службу ймовірно будуть збільшуватися - Куцин

Львівський портал

|

Майбутні призови на строкову військову службу ймовірно будуть збільшуватися. Це перш за все пов’язане з відтермінуванням строків повного переходу української армії на контрактну службу. Про це у прямому ефірі радіо “Львівська хвиля” (програма “Момент істини”) повідомив командувач військ Західного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Михайло Куцин.

«У Збройних Силах України було виконано багато завдань структурного характеру щодо професіоналізації війська, але за нинішніх умов залишається лише погодитися з невтішними висновками експертів, які стверджують, що реально здійснити перехід до професійного війська Україна зможе на рубежі 2017-2018 років», – додав Михайло Куцин.

Крім того, командувач військ Західного оперативного командування повідомив, що криза безпосередньо торкнулася діяльності ЗСУ. "Армія вимушено вступила у жорсткий режим економії матеріальних і фінансових ресурсів. Бюджет, який визначено сьогодні для армії, не дозволяє планомірно розвиватися війську, а лише надає можливість утриматися “на плаву”, – констатував генерал-лейтенант Михайло Куцин.

Щодо вирішення проблеми забезпечення житлом військовослужбовців М. Куцин зауважив, що нажаль впродовж останніх чотирьох років у Львівському гарнізоні, як і у 9 областях Західної України, де дислокуються частини Збройних Сил, виконання планів будівництва житла не перевищує 60%.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *