ОСТАННІ НОВИНИ

Звання «Учитель року 2009» отримали п’ятеро учителів Львівщини

Львівський портал

|

У січні-лютому 2009 року у Львівській області проведено обласний тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року 2009” у таких номінаціях: українська мова та література, фізика, англійська мова, інформатика і музика. Про це повідомляється на сайті ЛОДА.

У конкурсі взяли участь 124 педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів з усіх адміністративних одиниць області. Матеріали, тестування з педагогіки і психології, захист педагогічних ідей та проведення майстер-класів засвідчили високий рівень фахової підготовки вчителів, вміння встановлювати міжпредметні зв’язки, добрі знання сучасних технологій навчання, які сприяють духовному і інтелектуальному зростанню юної особистості.

На підставі рішень журі присвоєно звання "Учитель року 2009”:
– Наталії Моржин – вчителю фізики середньої загальноосвітньої школи №2 м.Яворів;
– Володимиру Ольшевському  – вчителю музики середньої загальноосвітньої школи №4 м.Броди;
– Руслані Опришко – вчителю англійської мови гімназії ім. А. Шептицького м. Стрий;
– Оксані Пасічник – вчителю інформатики НВК «Школа-гімназія «Сихівська» Львова;
– Анжеліці Терех – вчителю української мови та літератури середньої загальноосвітньої школи № 5 м. Червоноград.

Переможцями і лауреатами обласного конкурсу "Учитель року 2009" визнано учителів Яворівського району (4 особи), по 3 особи – м. Червонограда і Стрийського району, по 2 – Сихівського і Шевченківського районів міста Львова, Бродівського і Золочівського районів, по 1 – м. Самбора, м. Стрия, Жовківського, Миколаївського, Мостиського, Перемишлянського районів.
Переможців та лауреатів ІІ туру Всеукраїнського конкурсу „Учитель року-2009” передбачено нагородити грамотами Головного управління освіти і науки та грошовими преміями до Дня працівника освіти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *