ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині проведуть марафон актуальних професій

Львівський портал

|

Центри зайнятості Львівської області від 2 до 13 березня проводитимуть Марафон актуальних професій. Такий профорієнтаційний захід обласна служба зайнятості організовує вже декілька років поспіль задля того, аби привертати увагу учнівської та безробітної молоді до актуальних професій, популяризувати робітничий фах. Про це інформує Львівський регіональний центр зайнятості.

Упродовж  дев’яти днів роботи заходу репрезентують понад 20 професій: швачки, столяра, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, слюсаря з механоскладальних робіт, слюсаря з ремонту автомобілів, електрогазозварника, кухаря, бармена, офіціанта та ін. Молоді люди зможуть взяти участь у семінарах, зустрічах, інших інформаційно-просвітницьких заходах. Вони почерпнуть необхідні знання щодо вибору професії, дізнаються, де її можна здобути та переконаються  у доцільності оволодіння нею у час економічних негараздів.

Крім того, у рамках  марафону відбуватимуться круглі столи за участю представників  органів влади, навчальних закладів і працедавців, під час яких передбачається підписання багатосторонніх договорів про організацію та проведення профорієнтаційної роботи з різними верствами населення, у т. ч. учнівською  молоддю.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *