ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить виставка-ярмарок ювелірних виробів

Львівський портал

|

Від сьогодні у львівському Палаці мистецтв проходить ІІІ Міжнародна спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО-2009». Ювелірний ярмарок триватиме до 1 березня.

Цьогорічна виставка-ярмарок прийматиме понад 80 учасників із 15 регіонів України. Зокрема, нові колекції на виставці представлятимуть такі виробники: Львівський державний ювелірний завод, який експонуватиме біля 4 тис. найменувань своєї продукції,  «Білоцерківський ювелірний завод» та «Камея» з Краматорська, «Гемма», «Джема», «Геліос» та «Укрзолото» з Києва, «Діадема» та «Ажур» з Вінниці тощо. Серед нових імен, які будуть присутні на заході, – Дніпропетровська ювелірна фабрика «Едем», ювелірне підприємство «Мальва», ювелірний салон «Каст» з Вінниці, ювелірний завод «АРТзолото» з Артемівська, ТМ «Злата» з Києва, виробнича фірма «Камея» з Черкас та багато інших.

Загалом, протягом цих чотирьох днів, відвідувачі ювелірної виставки зможуть помилуватися та придбати за цінами виробника неповторні авторські роботи, високохудожні твори митців-ювелірів і досить доступні широкому загалу ювелірні прикраси з золота та срібла, прикраси з дорогоцінних та напівдорогоцінних каменів, годинники, ланцюжки, персні, підвіски тощо. А також ікони, інкрустовані сріблом та золотом, набори срібного посуду, банківські метали. Ексклюзивні ювелірні вироби навіть можуть стати сімейною реліквією, зазначають ювеліри.  

Крім цього, під час спеціалізованого ювелірного ярмарку працюватиме стенд Державного гемологічного центру України, де кожен охочий відвідувач зможе перевірити на справжність свої коштовні камінчики та ювелірні прикраси.  

Організували виставку ЗАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Асоціації ювелірів України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *