ОСТАННІ НОВИНИ

«Люди вулиці» отримають подарунки від Святого Егідія

Львівський портал

|

У Львові відбудеться акція «В очах побачити Людину», присвячена «людям вулиці» та малозабезпеченим, які найчастіше обділені увагою і теплом людських сердець. До акції готуються волонтери центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом зі спільнотою Святого Егідія.  Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Всі учасники акції готують маленький подарунок для людей, які з певних причин опинилися за межею бідності. Долучитися до акції можуть всі охочі. Єдина умова – добровільне бажання допомогти.

Організатори запрошують всіх охочих у четвер 26 лютого о 17.30. Місце зустрічі волонтерів – біля входу в Ратушу. Звідти, розділившись на групки, волонтери розійдуться по місту. Акція проходитиме під гаслом: «В очах побачити Людину».

«Ми часто бачимо «людей вулиці». У Львові нещодавно відбувся фотоконкурс «Соціальне обличчя Львова». Знимки викликали в нас жаль, співчуття, але чи думали ми, як можемо допомогти цим людям? А їхні потреби часто дуже прості – це спілкування і відчуття, що ти комусь потрібен. Найменше від нас – їм приємне. Коли помічаєш потреби інших, починаєш по-іншому оцінювати своє життя», – повідомила координатор акції Оксана Костик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *