ОСТАННІ НОВИНИ

«Піраміда» даруватиме своїм читачам яскраві блокноти

Львівський портал

|

До Всесвітнього дня письменника, який відзначатимуть 3 березня, Літературна агенція «Піраміда» підготувала для своїх читачів безпрецедентну акцію «Читай з Пірамідою!». З 1 до 31 березня кожен, хто купить у львівських книгарнях книгу від ЛА «Піраміда» отримає практично у подарунок – всього за 1 копійку – чудовий яскравий блокнот з зображеннями обкладинок улюблених видань та фото авторів!

«Піраміда» підготувала понад 10 варіантів обкладинок блокнотів, присвячених творчості Марії Матіос, Юрія Винничука, Василя Габора та інших авторів видавництва.

Акційні блокноти видано ексклюзивним тиражем – 10 тис. примірників. Отримати подарунок можна вже з 1 березня! Акція «Читай з «Пірамідою»!» триватиме протягом місяця та матиме два гасла – «Читай з «Пірамідою»!» та «Читай і наповнюй своє життя яскравими барвами!». Захід підтримали близько тридцяти львівських книгарень.

«Незважаючи на те, що економічна криза не найкращий час для розвитку видавничої справи, ми намагаємось зробити все, аби подарувати нашим читачам радість від спілкування з книгою та надію на чудове майбутнє. Криза це час, коли ми маємо змогу зупинитись, подумати над тим, що нам варто змінити, аби працювати ще ефективніше, і далі впевнено йти вперед! Львів’яни відомі у всьому світі своїм особливим ставленням до культури, і я сподіваюсь, що наша акція та подарунки допоможуть їм зберегти віру у щось добре та світле», – каже генеральний директор Літературної агенції «Піраміда», кандидат історичних наук Василь Гутковський.

Книгарні, що підтримали акцію Літературної агенції «Піраміда» можна буде розпізнати за яскравими плакатами із написом «Ми підтримуємо акцію «Піраміди»!».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *