ОСТАННІ НОВИНИ

Україну готують для введення надзвичайного стану – Тимошенко

Львівський портал

|

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко наполягає на тому, що Національний банк України свідомо саботує національну валюту. Про це вона заявила, відкриваючи засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент «proUA».

Зокрема, Тимошенко висловила жаль, що Кабінет міністрів не має ніякого механізму впливу на Нацбанк та на банківську систему загалом.

«Там, на жаль, не наша єпархія і ми можемо тільки публічно заявляти нашу позицію про те, що ми вважаємо, що курс гривня-долар штучно, свідомо, на базі саботажу руйнується. Сьогодні немає ніяких підстав, ні економічних, ні фінансових, ні кризових для того, щоб був такий курс гривні до долара», – заявила Тимошенко.

Також вона відзначила, що гривня саботують виключно з політичних підстав. При цьому заявила, що люди, які саботують, повинні розуміти, що дорожчають продукти, дорожчають ліки, все, що імпортують до України, дорожчає вдвічі.

«Я вважаю, що це саботаж, щоб ускладнити ситуацію і одним політичним силам критикувати інші та пробитися на таке явище, як надзвичайна ситуація, яка дає можливість не проводити жодних виборів, включно з президентськими», – сказала Тимошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *