ОСТАННІ НОВИНИ

На унікальній санній трасі у Львові пройдуть змагання із санного спорту

Львівський портал

|

Завтра УДЮМК Франківського району спільно з відділом освіти та СДЮШОР «Беркут» організовують першість з санного спорту. Змагання відбудуться на санній трасі на вулиці Остроградських, 12 у Парку студентів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

У змаганнях візьмуть участь діти – гуртківці УДЮМК району, педагоги-організатори УДЮМК, тренери школи СДЮШОР «Беркут» – товариство «Колос». До змагань запрошують також усіх школярів району. Організатори очікують, що у змаганнях візьмуть участь понад 100 учасників.

«Такими змаганнями ми популяризуємо санний спорт та пропагуємо здоровий спосіб життя для молоді, щоб відволікти їх від негативного впливу вуличного середовища, зменшуючи такими чином кількість осіб, схильних до правопорушень. У минулі роки після таких змагань ми спостерігали значну зацікавленість серед дітей цим видом спорту, які тепер в нас займаються. Зараз ми розглядаємо можливість облаштування пластикової траси у парку, щоб діти могли займатись ще й влітку», – повідомив директор УДЮМК Франківського району Роман Кладько.

Санна траса, обладнана в парковій зоні довжиною 350 м – єдина зимова траса на західних теренах України.  

Вихованці СДЮШОР «Беркут» постійно відстоюють честь України на різноманітних змаганнях високого рівня, зокрема на останній зимовій Олімпіаді в Турині (Італія) з 6 членів збірної України з санного спорту 4 були вихованці Львівської санної школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *