ОСТАННІ НОВИНИ

«Пора» допоможе Димінському отримати соцдопомогу

Львівський портал

|

ЛОО ГП «Пора» зголосилася допомогти екс-депутатам Петру Димінському та Михайлові Гладію отримати матеріальні допомоги як малозабезпеченим. Про це йдеться в заяві «Пори».

Подаємо текс заяви: «Економічна криза, яка лютує сьогодні в Україні, позбавляє роботи все більше українців. Якщо на кінець грудня 2008 року в Україні було 900 тис. безробітних, то вже у березні їх кількість може зрости до 3 млн. Позбувшись роботи, люди не повинні залишитися без надії на виживання.  Допомога нужденним і захист знедолених – християнський обов’язок, який шанують всі порядні українці. Члени ГП «Пора» ніколи не відмовляли в допомозі тим, хто її потребує.

Фракція ГП «Пора» не поділяє позицію керівництва Верховної Ради України, яке, знехтувавши законом, відмовило в матеріальній допомозі безробітним колишнім народним депутатам. Кидати напризволяще людей, які опинилися в скруті – не тільки незаконно, але й аморально.

ГП «Пора» забезпечить потребуючих нардепів всім, що робить для інших потребуючих львів’ян, а понад те, враховуючи їх  особливі заслуги і потреби, готова розглянути заяви екс-депутатів Верховної Ради Петра Димінського та Михайла Гладія і звернутися до управління соціального захисту міста Львова про надання їм матеріальної допомоги як «малозабезпеченим». 

                 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *