ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам слід бути обачними. Завтра очікується ожеледиця

Львівський портал

|

Водіїв та пішоходів закликають бути обережними та обачними на дорогах. 24-25 лютого синоптики передбачають істотне погіршення погодних умов, на дорогах – ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР звертається до мешканців з проханням дотримуватись основних правил безпеки.

Для зменшення ризику травм під час ожеледиці мешканцям рекомендують обходити металеві кришки люків, які можуть бути покриті льодом, триматися далі від будинків, не ходити краєм проїжджої частини дороги та не перебігати проїжджу частину дороги, порушуючи правила дорожнього руху.

За інформацією управління охорони здоров`я Львівської міськради, при низькій температурі повітря можливі випадки переохолодження і відмороження тіла. Основними ознаками відмороження є відсутність чутливості в пошкодженій ділянці, закоцюбіння, зміна кольору шкіри. При наявності таких симптомів необхідно вжити першу допомогу: провести обробку ураженої частини обережно, ніколи не розтирати її, бо це призводить до ще більших пошкоджень. Фахівці радять забинтувати пошкоджену ділянку сухою стерильною пов`язкою, а при відмороженні пальців рук і ніг покласти між ними вату або марлю та якнайшвидше звернутися до лікаря.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *