ОСТАННІ НОВИНИ

У "Водоканалі" відкрито виставку дитячих малюнків «Чарівна країна води»

Львівський портал

|

У абонентському залі ЛМКП «Львівводоканал», що на вул. Зеленій, 64, відкрилася виставка дитячих малюнків «Чарівна країна води». Виставку можна оглянути щодня з 8 по 17 годину, – інформує прес-служба Львівської міської ради.

На виставку потрапили найкращі малюнки, які створили діти під час загальноміської акції «Чарівна країна води».

Нагадаємо, що у грудні–листопаді у дошкільних та загальноосвітніх закладах Львова відбувалась акція «Чарівна країна води», яку організували ЛМКП «Львівводоканал» та управління освіти. Щоб пояснити дітям як у домівки потрапляє вода, «Львівводоканал» видав книжку «Казка про воду». Книжку роздали усім міським закладам освіти. На основі книжки для учнів 4-6 класів викладачі підготували спеціальні уроки, під час яких дітям прищеплювали дбайливе ставлення до життєдайної води, культуру економного водовикористання, дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил поводження з водою.

З допомогою книжки діти дізналися про те, звідки у оселях львівян зявляється вода, як винайшли водогін та для чого працюють очисні споруди. У книжці також є оповідання про чарівні властивості води, про її кругообіг у природі, про диспетчерську службу водоканалу та що робити у випадку аварії. «Бережіть воду, любіть її і кожна краплинка буде Вам вдячна» – такими словами закінчується книга.

За підсумками акції навчальні заклади підготували підсумкові альбоми з малюнками, віршами, рефератами, дослідницькими роботами про воду. На основі цих матеріалів створено виставку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *