ОСТАННІ НОВИНИ

Для гральних салонів у Львові розроблять нові вимоги

Львівський портал

|

У Львові розробляють нові правила щодо розташування та утримання гральних салонів. Основна мета нових положень – впорядкувати розміщення об’єктів з організації діяльності з проведення азартних ігор на території Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Серед цілей прийняття регуляторного акту – здійснення контролю за доступом до гральних салонів неповнолітніх осіб, сприяння захисту від негативного впливу на фізичний, психічний розвиток неповнолітніх.

Нові правила щодо впорядкування діяльності гральних салонів у місті вже пройшли громадські слухання. Наступним кроком має стати їх затвердження. І вже на протязі наступних трьох місяців після їх погодження усі суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність з організації азартних ігор, мають привести розміщення гральних закладів відповідно до нового положення.

Новим положенням пропонується встановити порядок розташування та утримання гральних закладів на території міста, чіткий перелік документів, необхідних для отримання дозволів на розташування гральних закладів та погодження режимів роботи.

Передбачається заборонити розташування гральних салонів у місцях, не передбачених для проведення азартних ігор, а саме: приміщеннях закладів охорони здоров’я, культури; навчальних закладах, дитячо-юнацьких організацій; у приміщеннях, що знаходяться не ближче за 150 метрів від території дитячих дошкільних закладів; у приміщеннях житлового фонду.

Також з боку правоохоронних органів передбачено посилити контроль за розміщенням гральних салонів у невстановлених місцях та застосування до порушників заходів адміністративного впливу.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *