ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді запевняють, що забезпечать львів’ян теплом

Львівський портал

|

Посадовці запевняють, що у помешканнях львів’ян не зникне тепло. «Хвилюватися львів’янам про відімкнення тепла не потрібно. Ситуація з розрахунками за газ у Львові одна з кращих в Україні. Тому дане питання піднято на державному рівні», – зазначив директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Богдан Кіт.

На 19 лютого рівень проплати за природний газ за лютий  у ЛМКП «Львівтеплоенерго» складає 80,6%, а у ЛКП «Залізничнеплоенрго» – 132, 5%. Загальний рівень проплат за лютий становить 89,2%, а за цей опалювальний сезон – 60,3%.

Впродовж лютого ЛМКП «Львівтеплоенерго» переказало за газ 22 млн 779 тис. грн.

Станом на 23 лютого ЛМКП «Львівтеплоенерго» подає опалення до усіх споживачів – 1583 будинки, та гаряче водопостачання – у 1094 будинки.

У міру надходження оплати від мешканців за послуги з теплопостачання, підприємство переказує дані кошти в ДК «Газ України», як оплату за спожитий природний газ.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Юрій Голець, ЛКП «Залізничнетеплоенерго» отримало ліміти газу на третю декаду лютого.

«Залізничнетеплоенерго» отримало на 10 днів 3 млн м. куб. газу.

Сьогодні ліміти газу на третю декаду лютого має отримати і «Львівтеплоенерго». Це буде не менше 10 млн м. куб. газу. Варто зазначити, що це одні з перших теплопостачальних підприємств у країні, які отримають необхідні ліміти газу. У Львова одна з кращих проплат в Україні. І вже жодних погроз щодо відімкнення нам газу з боку газовиків не лунає», – сказав Юрій Голець.

За інформацією прес-служби Львівської міськради

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *