ОСТАННІ НОВИНИ

Трійку лідерів-претендентів на президентське крісло формують Янукович, Тимошенко та Яценюк

Львівський портал

|

На виборах Президента трійку лідерів формують Янукович, Тимошенко і Яценюк – такими є результат опитування громадян, котре проводила Соціологічна група «Рейтинг».

Водночас соціологи відзначають, що порівняно з груднем минулого року найбільше знизився рейтинг В.Януковича з 25,1 до 18,9%. А найбільше зріс рейтинг А.Яценюка з 8,1% до 12,9%. Рейтинги Ю.Тимошенко, В.Литвина, В.Ющенка, П.Симоненка майже не змінилися.

Порівняно з груднем минулого року (опитування проводилося 8-15.12.2008) рейтинги Партії регіонів знизилися з 25,4 до 19,4%, «Нашої України» – з 4 до 2,4%. Натомість зросли рейтинги Блоку Яценюка з 7,5 до 10,1% та комуністів – з 7,4 до 9,2%. Майже не змінилися рейтинги БЮТ та Блоку Литвина.

Крім того, збільшилась кількість респондентів, які не підтримують жодну партію, а також не визначились із вибором, така ж ситуація виявилася під час опитування щодо майбутнього президента. Суттєво зросло число громадян, котрі на сьогодні заявляють, що не підтримуватимуть жодного із запропонованих кандидатів.

Опитування проводилося 6-16 лютого 2009, кількість опитаних становить 2020 осіб, віком понад 18 років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *