ОСТАННІ НОВИНИ

Європу ознайомлять зі Львовом промоційними відеороликами та фотовиставкою

Львівський портал

|

Більше 30 молодих європейців із Білорусі, Грузії, Німеччини, Франції, Польщі та України приїхали до Львова для того, щоб ознайомитися з культурою та стилем життя міста, а також ознайомилася з підготовкою до чемпіонату Європи з футболу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, волонтери розробили відеопутівник для туристів, а також відзняли серію коротких промоційних роликів про Львів. Як повідомила координатор проекту «Єврогол» Галина Бас, протягом семи днів міжнародного молодіжного обміну волонтери поділилися на 5 груп. Кожна група мала своє окреме завдання: одна з міжнародних груп працювала над створенням відеопутівника про Львів, інша команда створювала короткі рекламні відео про місто, а інша група молоді брала вуличні інтерв`ю та вивчала думку мешканців щодо проведення Євро-2012. Команда молодих фотографів розпочала підготовку до фотовиставки під назвою «Львів відкритий для світу», в якій вона намагалася показати Львів як самобутнє, багатокультурне та мистецьке місто, яке є відкритим для світу. А група PR документувала події молодіжного обміну та створила бюлетень проекту. Учасники групи також працювали над щоденною актуалізацією ексклюзивної секції порталу Євроміксбуг http://www.euromixbug.itl.pl/uk/eg-main/.

Ще одним результатом роботи молоді стало відкриття фотовиставки на другому поверсі галереї «Дзиґа» на вул. Вірменській, 35. Виставка триватиме два тижні, після чого переїде до Луцька, міста організаторів проекту «Єврогол».

Крім того, учасники міжнародного обміну відвідували уроки української мови, вчили традиційні танці, смакували національну кухню та насолоджувалися відпочинком у Карпатах. Молоді люди не лише відкрили для себе Україну, зокрема Галичину, але й поділилися своєю культурою під час міжкультурних інтеграційних вечорів та при спілкуванні один з одним.

Молодіжний проект фінансується в рамках програми «Молодь в дії».

Відеоролики, відеопутівник для туристів про місто, інтерв’ю з мешканцями міста, митцями, а також відповідальними за підготовку до Євро 2012 особами будуть доступні для перегляду на веб-сторінках: www.ngotv.eu, www.euromixbug.org, www.lvivinyourpocket.com, www.city-adm.lviv.ua, www.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *