ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська залізниця» зекономила 34,5 млн грн завдяки енергоощадним технологіям

Львівський портал

|

34,5 млн грн зуміла зекономити у 2008 році «Львівська залізниця» завдяки енергозбереженню та проведенню роботи з контролю за витратами енергоносіїв. Про це повідомляє прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Щодоби у зимовий період «Львівська залізниця» споживає понад 200 тис. м³ природного газу. В грошовому еквіваленті ця цифра сягає півмільйона гривень. Витрати на електроенергію впродовж доби вдвічі більші – 1 мільйон гривень. Саме тому питання ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та впровадження сучасних енергоощадних технологій і освоєння альтернативних джерел енергії надзвичайно актуальне, – зазначають залізничники.

Розробка і реалізація усіх планів на Львівській магістралі відбувається виключно за власні кошти. Жодних дотацій від держави підприємство не отримує, окрім цього, часто запровадження нових розробок у галузі енергоощадності  уповільнює дозвільна система. Адже на отримання усіх необхідних дозволів та документів для реалізації кожного проекту у сфері енергозбереження залізничники витрачають щонайменше по 2 роки.

Як зазначає прес-центр, з 1 по 28 лютого на Львівській залізниці триватиме конкурс «Енергоефективність – успіх до економії».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *