ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні подорожчав мобільний зв’язок

Львівський портал

|

В Україні дорожчає мобільний зв’язок. Учора другий за величиною в країні оператор «МТС-Україна» оголосив про підвищення плати за з’єднання і вартості SMS-повідомлень. У «Київстарі» таке підвищення провели ще у жовтні минулого року під час оновлення тарифної лінії. Аналітики не виключають аналогічних дій зі сторони інших операторів.
Як пише газета «Коммерсантъ», плата за з’єднання у тарифних планах «МТС-Україна» з 15 лютого буде підвищена на 22% – з 27 коп. до 33 коп. Вартість SMS-повідомлень у межах України зросте до 39 коп. (раніше вона складала 30-37 коп.), а на номери закордонних операторів – до 1 грн (до цього – 70-75 коп.). В «МТС-Україна» зазначили, що в абонентів є альтернатива – можна користуватися послугою «SMS-пакет», яка дозволяє знизити вартість повідомлення до 7 коп., або перейти на тарифний план «Супер МТС+ SMS», у якому вартість SMS на номери МТС становить 1 коп. Крім цього, плата за з’єднання відсутня при дзвінках всередині мережі МТС.
Водночас начальник департаменту по корпоративним зв’язкам компанії «Київстар» Жанна Ревнова зазначає, що «Київстар» не планує підвищувати вартість дзвінків та SMS всередині мережі. Щоправда, на питання, чи буде «Київстар» підвищувати вартість дзвінків абонентам інших операторів, то Жанна Ревнова повідомила, що «компанія не може гарантувати те, що залежить не тільки від нас». 
Натомість у компанії «Астеліт» (ТМ life;)) наразі плани щодо тарифів не коментують.
За матеріалами BIZ.liga.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *