ОСТАННІ НОВИНИ

Добкін категорично проти, щоби стадіон у Львові фінансували з державного бюджету

Львівський портал

|

Міський голова Харкова Михайло Добкін категорично проти, щоби на будівництво стадіону до Євро-2012 у Львові використовували кошти з державного бюджету, – повідомляє сайт www.dozor.kharkov.ua. Про це він сказав учора під час наради з питань реконструкції головної спортивної арени Харкова.

Добкін також заявив, що на сьогодні Харків має всі шанси прийняти ці матчі.

«На даний момент в Україні є шість претендентів на проведення Євро-2012. Це Харків, Київ, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса та Львів. Але основний пріоритет віддається саме Харкову, Донецьку та Дніпропетровську, бо в Одесі та Львові, за прогнозами, не вдасться створити відповідні нормативам УЄФА бази в належні терміни », – сказав харківський міський голова.

Михайло Добкін наголосив, що на сьогодні, на відміну від Львова, всі будівельні роботи на стадіоні «Металіст» здійснюють винятково за кошти міста та області, а не з державного бюджету.

«Все будівельно-ремонтні роботи по стадіону «Металіст» здійснюють з бюджету міста Харкова і області. Оскільки ми виступаємо за чесну конкуренцію між містами за право проведення матчів Євро-2012, то ми категорично проти фінансування Львова з бюджету країни. Зовсім нещодавно надійшла інформація, що Кабінет Міністрів хоче виділити 1 млрд грн на реконструкцію львівського аеропорту. У свою чергу ми також збираємося лобіювати інтереси Харкова і будемо вимагати від Кабміну виділення коштів для Харкова як на підтримку програми Євро-2012, так і на розвиток міста в цілому », – сказав М. Добкін. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *