ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронцям на 10-15% підвищать зарплату

Львівський портал

|

Міністерство фінансів України виділило Міністерству внутрішніх справ України всі асигнування по заробітній платі за січень цього року. Ці кошти стовідсотково профінансовано та виплачено всім працівникам системи органів внутрішніх справ. Про це повідомив директор Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку МВС України Сергій Копитов, – передає прес-служба МВС.

Також виділено та профінансовано заробітну плату працівників системи МВС України за лютий. Відповідно до умов колективного договору, вона буде виплачена в повному обсязі з 20 до 25 лютого.

Сергій Копитов також зазначив, що в березні для працівників органів внутрішніх справ, відповідно до затвердженого бюджету, передбачено підвищення заробітної плати на 10 – 15 відсотків.

За інформацією Департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку МВС України, заробітну плату працівникам органів внутрішніх справ видають із загального фонду державного бюджету і вона жодним чином не пов’язана із надходженнями до бюджету від сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *