ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат Львівської облради звинуватив мера Садового у некомпетентності

Львівський портал

|

На сьогодні професійний підхід до управління областю демонструє голова Львівської ОДА Микола Кміть. Він своїми діями показує вихід зі складної ситуації та бере на себе відповідальність за некомпетентного у всіх питання мера Львова Андрія Садового. До такого висновку дійшов депутат Львівської обласної ради Богдан Кук, проаналізувавши події, пов’язані з приїздом до Львова Генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора.

«Приїзд пана Тейлора все розставив на свої місця. Він показав, що всі питання щодо підготовки Львівщини до Євро-2012, які належали до компетенції Львівської обласної ради та Львівської облдержадміністрації, на сьогодні є вирішеними, і якщо не повністю, то частково. Керівникам області вдалося відстояти позиції щодо продовження злітної смуги аеропорту Львів, а сам аеропорт, незважаючи на тиск з боку міської ради, не віддати у комунальну власність. Якщо б на сьогодні аеропорт був комунальним, його реконструкція та модернізація була б досі під питанням. Адже міські чиновники працюють за принципом «якнайбільше зібрати під себе об`єктів», і про цьому вони не мають навіть елементарних проектів та пропозицій щодо їх розвитку, не кажучи вже про фінанси», – зазначив Б.Кук.     

Він наголосив, що на сьогодні втілюються в життя всі пропозиції, які комісія обласної ради з питань планування території, містобудування, архітектури та ЖКГ озвучила під час наради з питань планування транскордонної території Україна – Польща в межах Львівської області за участі керівництва Західної регіональної митниці, Служби автомобільних доріг у Львівській області, штабу Мостиського прикордонного округу, прикордонних районів Львівської області. «Зокрема мова йде про реконструкцію пунктів пропуску «Рава-Руська – Гребінне», «Краковець – Корчова», «Шегині – Медика», будівництво під’їзних доріг та побудова МАПП «Грушів», «Угринів», «Нижанковичі», а також закладення коштів на концесійну дорогу «Краківець – Львів».

Підходячи до проблем глобально, враховуючи економічну кризу та політичну нестабільність, ми розуміємо, що у цих випадках потрібно максимально залучати бюджетні кошти через профільні міністерства, що відповідають за дані об`єкти», – сказав депутат.

За його словами, після візиту пана Тейлора очевидними стали недопрацювання львівської мерії в будівництві футбольного стадіону у Львові.

«Ми не байдужі до проблем міста, ми хочемо допомогти знайти фінанси для побудови стадіону. Це мають бути кошти інвесторів і частково державні. Найменше на що варто сподіватися – на гроші міської ради. Сьогодні професійний підхід до управління областю демонструє  Микола Кміть. Він своїми діями показує вихід зі складної ситуації, і що приємно, бере на себе відповідальність за некомпетентного у всіх питаннях стосовно будівництва стадіону Андрія Садового», – резюмував Б.Кук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *