ОСТАННІ НОВИНИ

У Москві засудили шефа СБУ

Львівський портал

|

Тверський районний суд Москви зобов`язав тимчасово виконуючого обов`язки СБУ Валентина Наливайченка спростувати заяву про порушення законів депутатом Державної думи РФ, директором Інституту країн СНД Костянтином Затуліним.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Інституту країн СНД, сьогодні відбулося засідання Тверського райсуду Москви за позовом К. Затуліна до В. Наливайченка про захист честі та гідності й компенсації моральної шкоди.

Суд визнав такою, що не відповідають дійсності, ганьблять честь і гідність К. Затуліна, заяву В. Наливайченка про те, що представники СБУ двічі доводили в українському суді факти здійснення К. Затуліним протиправних дій на території України. Суд зобов`язав газету «Известия» і В. Наливайченка дати спростування цих відомостей і ухвалив стягти з В. Наливайченка 300 тис. рублів.

У прес-службі нагадали, що 22 жовтня 2008 р. в газеті «Известия» було опубліковано інтерв`ю В. Наливайченка, в якому він заявив, що представники СБУ «двічі доводили в суді, що Затулін справді чинив протиправні дії». К.Затулін сприйняв висловлювання В. Наливайченка на свою адресу образливими і такими, що не відповідають дійсності, і звернувся з позовом до Тверського районного суду Москви.
СБУ поки не коментує це рішення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *