ОСТАННІ НОВИНИ

Молочна компанія «Галичина» збільшила обсяг реалізації продукції на 40% – до 552,43 млн грн

Львівський портал

|

Упродовж січня-грудня 2008 року обсяг реалізації продукції молочної компанії «Галичина» виріс на 40% у гривневому еквіваленті. За словами генерального директора Володимира Петрини, оборот компанії у 2008 році становив 552,43 млн грн. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Найбільший ріст відбувся в категорії питних йогуртів і йогуртових напоїв. Обсяги продажу цієї продукції виросли на 48% у гривневому еквіваленті. На сьогодні частка питних йогуртів ТМ «Галичина» на загальноукраїнському ринку, за даними ритейлерів, становить 17%.

Протягом 2008 року молочна компанія «Галичина» продовжувала розвиток  власної національної системи дистрибуції у всіх регіонах України. Зокрема, відкрито нові регіональні структурні підрозділи в Луганську, Сімферополі, Кривому Розі та Запоріжжі.

У 2009 році компанія планує завершити побудову національної мережі дистрибуції, відкривши філії в Сумах, Донецьку та низці районних центрів України.

ЗАТ «Галичина» – українська молочна компанія, заснована у 1998 році. Потужність основного виробничого майданчика – Радехівського молокозаводу – переробка 350 тонн молока на добу. Основні ТМ: «Галичина», «12 вітамінів», «Молочар», «Дві корівки». Кількість працівників – понад 3 тисячі.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *