ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці Львівщини закликають повідомляти про шахрайства Роберта Флетчера

Львівський портал

|

Правоохоронці Львівщини закликають громадян, які потерпіли від шахрайської діяльності Роберта Флетчера, не зволікати з поданням відповідних заяв. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Як йдеться у повідомленні, протягом 2006-2008 років Роберт Флетчер навчав українців основам фінансового благополуччя. Наприкінці 2006 року створено тренінгову компанію «Глобальна система тренінгів», у якій кожен охочий міг дізнатися «як стати мільйонером». Основним видом діяльності цього товариства було проведення тренінгів, семінарів та лекцій з громадянами України, на яких Флетчер Третій Роберт Томас, зловживаючи довірою присутніх громадян, повідомляв їм завідомо неправдиву інформацію про те, що він має можливість шляхом отримання від громадян України грошових засобів вигідно їх вкладати в різноманітні інвестиційні проекти на території України та виплачувати великі відсотки за рахунок прибутків від цих проектів.  

Згідно з обліковими документами, вилученими під час обшуку офісних приміщень ТзОВ «Глобальна система тренінгів», засновником та керівником якого є Флетчер ІІІ Роберт Томас, потерпілими внаслідок протиправної діяльності цієї структури є 1 тисяча 783 особи. Проте наразі до Головного слідчого управління МВС України надійшли 84 заяви громадян про притягнення Флетчера до кримінальної відповідальності.

Проти Флетчера Роберта Томаса порушено кримінальну справу за ознаками частини 4 статті 190 КК України.

Контактні телефони:

+380679054456 (Середа Іван Арсенович);

+ 380633219747 (Загарія Олександр Дмитрович).

             

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *