ОСТАННІ НОВИНИ

«Дозвільний офіс» допомагатиме молодим бізнесменам започаткувати власну справу

Львівський портал

|

Єдиний дозвільний центр міста Львова – управління «Дозвільний офіс» – підвищує стандарти обслуговування відвідувачів, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Насамперед консультативно допомагатимуть тим, хто хоче розпочати власний бізнес, посилено контролюватимуть своєчасність надання дозволу та вдосконалять дозвільну процедуру у сфері будівництва та господарської діяльності. Якість наданих послуг зможуть оцінити самі підприємці у спеціально розроблених анкетах. 

Відповідно до рішення виконавчого комітету про вдосконалення дозвільної системи, інформація про порядок отримання дозволу чи погодження від органів міської ради, режим роботи дозвільного офісу, графік прийому будуть доступнішими. Щоб створити сприятливі умови для підприємницької діяльності, запроваджують проведення консультацій і тематичних нарад.

Щоб визначити якість наданих послуг, «Дозвільний офіс» з 1 березня цього року запровадить періодичне опитування клієнтів. У спеціально розроблених анкетах заявники зможуть оцінити якість дозвільно-погоджувальних послуг.

Нагадаємо, що «Дозвільний офіс» працює за принципом організаційної єдності – отримати дозвіл на здійснення певної діяльності можна в одному кабінеті, навіть якщо для цього потрібні дозволи від кількох установ.

На сьогодні управління «Дозвільний офіс» видає 110 документів дозвільного характеру від виконавчих органів Львівської міської ради, також від санепідемстанції та управління МНС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *