ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради сьогодні обговорили організацію підготовки до Євро-2012

Львівський портал

|

Відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестиційної діяльності та транскордонного співробітництва,          на якому обговорили проект Концепції

інвестиційної політики Львівської області на 2009 – 2010 роки, та питання організації підготовки Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

В роботі комісії взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Микола Горинь, начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку ЛОДА Степан Лукашик, начальник управління інвестиційної діяльності та просторового розвитку ЛОДА Ганна Олексюк, начальник управління міжнародного співробітництва ЛОДА Оксана Музичук.

Зокрема Ганна Олексюк представила на розгляд членів комісії проект Концепції інвестиційної політики Львівської області на 2009 – 2010 роки, яку розробило очолюване нею управління на доручення комісії. Депутати обговорили проект, погодили його та вирішили надіслати для знайомлення в постійні комісії обласної ради для подальшого розгляду та пропозицій.

Також на засіданні обговорювалося питання організації підготовки до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, зокрема, з цією інформацією депутатів ознайомили Степан Лукашик та Йосип Хром’як. Депутати вирішили звернутися до голови Львівської обласної державної адміністрації Миколи Кметя з проханням створити належні умови для роботи відділу з підготовки до Євро-2012, надати йому приміщення та оргтехніку. А з інформацією про попередні підсумки Економічного форуму депутатів ознайомила начальник управління міжнародного співробітництва ЛОДА Оксана Музичук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *