ОСТАННІ НОВИНИ

Спритники з Добротвірської ТЕС-2 привласнили майно ВАТ «Західенерго»

|

Співробітники СБУ спільно з КРУ у Львівській області на ВАТ «Добротвірська ТЕС-2» виявили зловмисників, які намагалися привласнити чуже майно.

Як повідомляє прес-центр СБУ, правоохоронці встановили, що службовці Добротвірської ТЕС-2 незаконно, внісши в офіційні документи свідомо неправдиві відомості, поставили на баланс підприємства об’єкти нерухомості вартістю 1 млн 764 тис. грн, які фактично належали іншому підприємству енергетичного профілю – ВАТ «Західенерго». Йдеться про службові та виробничі приміщення.

Працівники ВАТ «Добротвірська ТЕС-2», на підставі фіктивних документів, отримали рішення суду, яким за підприємством визнано право власності на вищезазначені об’єкти нерухомості. Після цього отримане майно вони реалізували приватному підприємцю за ціною 200 тис. грн.

Управління СБУ у Львівській області за фактом незаконного заволодіння майном ВАТ «Західенерго» в особливо великих розмірах порушило кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *