ОСТАННІ НОВИНИ

Аж 40 тис. грн. виділено на ремонти помешкань інвалідів війни Львова

|

У Львові безплатно ремонтуватимуть помешкання інвалідів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей загиблих військовослужбовців та прирівняних до них осіб. Як передає прес-служба ЛМР, у Львівській міській раді утворено комісію з питань проведення безплатного капітального ремонту житлових будинків (квартир) осіб вищезазначених категорій. Щоправда, на ремонти помешкань передбачено всього 40 тисяч гривень.

Комісію очолив заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Микола Одуха, його заступником призначено директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергія Бабака.

Комісія розглядатиме звернення громадян щодо проведення ремонтів відповідно до Положення про порядок проведення безплатного капітального ремонту жилих будинків (квартир) інвалідів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, членів сімей загиблих військовослужбовців та прирівняних до них осіб, затвердженого наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *