ОСТАННІ НОВИНИ

За 11 млн грн з держбюджету Львів має прозвітувати до кінця серпня

|

Львів має прозвітувати до кінця серпня за 11 млн грн, які виділили з держбюджету на ліквідацію наслідків буревію, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергія Бабака, розпорядники та одержувачі бюджетних коштів мають подати звіт про використання грошей у відділ бухгалтерського обліку та звітності Львівської міської ради.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України виділив на ліквідацію наслідків стихійного лиха, яке сталося 23 червня на території Львова, понад 11 млн грн. Відповідно до розпорядження міського голови Львова Андрія Садового про використання коштів резервного фонду бюджету, кошти розподілено між усіма районними адміністраціями Львова. Також з цієї суми виділено кошти на ліквідацію наслідків стихії управлінням освіти та культури, а також комунальним підприємствам: ЛМКП «Львівводоканал», ЛКП «Львівелектротранс», ЛКП «Львівсвітло», ЛМКП «Львівтеплоенерго», ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *