ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці взялись за чистку кадрів?

|

Минулого року правоохоронними органами було складено 3 протоколи про корупцію на митниці, проте жоден не мав звинувачувального висновку. Натомість цього року вже складено два протоколи про корупцію, за якими винесено обвинувачення, і за рішенням суду винних працівників було звільнено. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив заступник начальника служби власної безпеки Олександр Ладанюк.

За словами О. Ладанюка, наразі ще один протокол про корупцію розглядається у суді. Також готується складення ще двох протоколів стосовно корупції на митниці за матеріалами служби безпеки України. «Цього року правоохоронцями порушено шість кримінальних справ, три з яких – за фактами, інші ж – стосовно посадових осіб митниці, у яких фігурують сім посадових осіб», – наголосив він.

Заступник начальника пообіцяв, що ці кримінальні справи не будуть розглядатись роками, а їх розслідування очікують найближчим часом. Також він повідомив, що загалом від початку року проведено 21 службове розслідування із 108 перевірок, тоді як протягом усього минулого року проведено лише 19 таких розслідувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *