ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ЛКП конкурують за першість

|

Директори п’яти ЛКП, що стали найкращими за результатами щомісячного моніторингу роботи комунальних підприємств міста у червні, отримали грошові премії, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, найкращими підприємствами визнали ЛКП «Під Зуброю», «Старий Львів», «Нове», «Львівський ліхтар» та «Дністер». Крім того, у попередні місяці на нарадах з міським головою директори ЛКП лише слухали результати моніторингу, то тепер вони почали активно обговорювати результати. Виникли також деякі зауваження щодо параметрів моніторингу. Як зазначив начальник управління житлового господарства Богдан Калька, між ЛКП зароджується конкуренція за першість і тим самим активізується їхня діяльність.

Позитивні зміни в роботі ЛКП стали помітними вже за минулий місяць – немає заборгованості з виплат заробітної плати. Також ЛКП не заборгували перед бюджетом та Пенсійним фондом України. Проте в роботі комунальників виявлено і низку недопрацювань. Зокрема, мешканці й досі змушені самостійно замінювати електричні лампочки на сходових клітках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *