ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у львівських парках уже оштрафували п’ятьох водіїв-порушників

|

Працівники управління екології та благоустрою Львівської міської ради спільно з державною екологічною інспекцією у Львівській області та співробітником ДАІ Львова сьогодні здійснили рейдову перевірку несанкціонованих заїздів автотранспорту на території парків та зелених зон Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, постійно діюча робоча рейдова група провела перевірку в парку- пам’ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення “Снопківський” та «Високий Замок», а також у регіональному ландшафтному парку “Знесіння”.

Як зазначив в.о. начальника управління екології та благоустрою Львівської міської ради Михайло Казимир , такі рейди розпочались ще восени минулого року та проводяться кожного тижня в різних парках та на територіях зелених зон нашого міста.

Водії здійснюють заїзди, ігноруючи встановлені правила – при в’їзді в парк є встановлений інформаційний щит, поряд з ним – знак “цеглина”, який забороняє здійснювати заїзд усіх транспортних за c обів . Крім цього деякі з них дозволяють собі знищувати ці знаки, аби при порушенні не нести відповіальності.

Результатом сьогоднішньої рейдової перевірки стало склад е ння п’яти протоколів. Також із багатьма водіями проведена роз’яснювальна робота щодо заборони заїзду у парки та зелені зони міста.

Такі рейди будуть тривати доти, поки львів’яни не перестануть порушувати встановлені правила , здійснюючи заїзди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *