ОСТАННІ НОВИНИ

Розпуск Львівської обласної ТВК відклали до рішення суду

|

Львівська обласна рада відклала рішення про розпуск обласної територіальної виборчої комісії до рішення суду. Про це йшлося сьогодні під час чергової сесії облради.

Голова комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Львівської обласної ради Пилип Пилипенко під час свого виступу щодо підстав розпуску ТВК запропонував депутатам не поспішати та дочекатися рішення Галицького районного суду. Проте, за його словами немає сумнівів, що у справі з виходом зі складу фракції УНП депутата Галини Юрків, ТВК ухвалювала рішення, що не належать до її компетенції та порушувала норми чинного законодавства. Крім того, він зазначив, що одне з рішень ТВК у цій справі вже було визнано судом недійсним.

Нагадаємо, що 11 березня 2007 року Львівська обласна ТВК на своєму засіданні відхилила подання ЛОО УНП про дострокове припинення повноважень депутата Львівської обласної ради Галини Ю рків та скасування реєстрації кандидата в депутати по багатомандатному виборчому округу до Львівської обласної ради Михайла М аксимка з подальшою реєстрацією наступного за списком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *