ОСТАННІ НОВИНИ

Інтернет-реєстрацію у польському консульстві поховали хакери

|

Реєстрацію за допомогою інтернету на отримання віз в Генеральному консульстві Польщі у Львові «поховали» хакери. Як розповів сьогодні під час прес-конференції генконсул Вєслав Осуховський, реєстрацію через Інтернет довелося зупинити через те, що хакери регулярно зламували сервер, через який відбувалася реєстрація.

«І хоча цей сервер розміщено поза межами України, його все одно заблокували, тому ми припинили реєстрацію», – сказав він.

За словами пана Осуховського, до кінця вересня за візами можуть звертатися ті, хто все-таки встиг пройти реєстрацію через Інтернет.

Водночас він розповів, що зараз польський МЗС розпочинає роботу над новою електронною системою отримання віз. За попередніми даним йдеться про те, що охочий зможе заповнити всю анкету в режимі он-лайн і якщо вона буде заповнена правильно, то одразу ж буде переправлена до бази даних консульства, а відтак людина отримає візу. «Нам такий варіант пасує, бо це звільняє працівників», – наголосив консул, однак коли саме можна очікувати на впровадження такої програми він не сказав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *