ОСТАННІ НОВИНИ

Рейтинг основних підприємств-забруднювачів Львівщини представили в Ташкенті

|

На зустрічі Мережі з реалізації програм природоохоронного врегулювання у Східній Європі, на Кавказі і в Центральній Азії, що проходила 17 – 19 червня у Ташкенті (Узбекистан), було представлено результати пілотного проекту «Екологічний рейтинг підприємств – основних забруднювачів Львівщини». Про це повідомляють на сайті Міністерства охорони навколишнього природного середовища України.

Ця зустріч відбувається щороку за підтримки Державного комітету з охорони навколишнього середовища Республіки Узбекистан та за участю відповідальних за розроблення екологічної політики, представників владних структур, посадовців і експертів країн Центральної Європи, представників міжнародних організацій.

Під час цього заходу обговорено результати виконання пілотних проектів і початок реалізації програми робіт на 2008 – 2011 роки. Зокрема, перший заступник начальника Держуправління ОНПС у Львівській області С. Татух на цьому заході представив результати пілотного проекту «Екологічний рейтинг підприємств – основних забруднювачів Львівщини», що його проводять для підвищення рівня дотримання екологічних норм і вимог підприємствами-забруднювачами довкілля та зростання заінтересованості цих підприємств добровільно вживати заходів для запобігання та зменшення забруднення довкілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *